Bedava İnternet Paketi

TurkNet Akn’siz Taahhütsüz 100 Mbps’e Kadar Sınırsız internet (Ekim 2019)

2019 yılı ile beraber internet servis sağlayıcıları AKN, yani Adil Kullanım Noktasını tamamen kaldırdı. Daha öncesinde paketler belirli bir GB limitli oluyordu. Bu limite göre paketi örneğin 100 Mbps ise bu hızdan kullanıyorduk, kota dolduğunda ise internet hızı da bununla beraber düşüyordu. Yeni dönem ile bu problem tamamen ortadan kaldırıldı, artık paketlerde GB sınırlaması söz konusu değil. TürkNet, belkide Türkiye’nin en uygun fiyata ev interneti hizmeti veren firmalarından biri.

Ev de internet kullanırken cebinizde de hediye GB’lar olsun. Bunun için tek yapmanız gereken Bedava internet sayfasına giriş yapıp, kayan menüden operatörünüzü seçip kampanyalarına katılmak.

TürkNet

Türkiye’de tek el firmaların önüne geçen daha çok müşteri dostu bir firma. Diğer firmalar yeni yıl ile paketlerine yaptıkları zamları açıklarken Türknet’in, gerekmedikçe zam yapmayı düşünmediğini zam yapıldığında ise müşterilerine uygun paketler sunmaya devam edeceğini düşünüyoruz.

Ayrıca yeni gelecek abonelerine ilk ay ücretsiz kullanım hizmeti veren TürkNet ülkemizde bir çok kişi tarafından tercih edilmekte.

AKN Yok

TurkNet’te AKN yok, hiçbir zaman internet hızını düşmesin gerçek sınırsız ve kotasız internet deneyimini sizde yaşayın. TurkNet ile Kotam bitecek derdi yaşamadan, sınırsız interneti doya doya kullanırsınız.

İnternet Hızı

TurkNet’te aktif alt yapı içindeyseniz, maksimum 100 Mbps download, altyapınızın desteklediği en yüksek upload hızını alacaksınızdır. Değilseniz, maksimum 35 Mbps download, 3 Mbps upload hızından faydalanırsınız. 0850 288 80 80 telefon numarasını arayarak TürkNet paketleri hakkında bilgi alıp, internet bağlayacağınız lokasyonun uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Fiyatlandırma ise Geçen ay yapılan zam ile 75.99 tl olarak belirlenmiştir. Ayrıntılar için https://turk.net sitesini ziyaret edebilirsiniz.


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.