Bedava İnternet Paketi

Türk Telekom Yeni Yıl İnternet Kampanyası 2019

Toplamda 15 GB Bedava İnternet

 

Türk Telekom Yeni Yıl İnternet Kampanyası 2019

 

Yeni yılın yaklaşması ile GSM operatörleri kullanıcıları için kampanya çalışmalarına başladı ve bedava internet dağıtmaya devam ediyor. Yılın en çok hediye dağıtılan, indirimler yapılan kısmı olan yılın son zamanları, müşterileri çok memnun edecek gibi gözüküyor. Bedava internet dağıtılan kampanyalar yılın sonuna doğru giderek artmaktadır ve bu gelişmeleri sizler için yakından takip etmekteyiz.

 

Türk Telekom Yeni Yıl İnternet Kampanyası Nedir?

 

Bu kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri büyük bir indirimle internete kavuşacak. Bedava internet arayışında olan siz takipçilerimiz için çok avantajlı gördüğümüz bu kampanya aylık 5 GB internet paketi olarak hazırlanmıştır. Paket ilk 12 fatura dönemi için 35 TL’den 15 TL ye düşürülmüştür. Yani 12 ay boyunca 5 GB internete sadece 15 TL karşılığında ulaşabileceksiniz. İnternetim bana yetmiyor paketimi yükseltmek de istemiyorum diyenler için 12 ay için aylık 15 TL ye 5 GB internet gayet avantajlı gözükmektedir. Fakat 12 ay sonunda fiyat 35 TL ye çıktığı için 12 ayın sonunda paket kapattırılabilir. Ayrıca Türk Telekom bu paketi alan, telefonu ve sim kartı 4.5G uyumlu olan müşteriler için İlk 3 ay boyunca aylık 5 GB ekstra bedava internet veriyor. Yani bu paketi satın aldığınızda ilk 3 ay toplamda 15 GB bedava internete sahip olacaksınız.

 

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN EKSTRA 5GB yazıp 5555’e gönderin. Online işlemlerden de satın alabilirsiniz.

 

Türk Telekom Yeni Yıl İnternet Kampanyası Şartları Nelerdir?

 

  • Bazı Esnaf paketleri hariç (Kontrollü Esnaf, Esnaf Dostu, Data tarifeleri ve Ortak tarife) bütün bireysel faturalı kullanıcılar bu büyük kampanyadan faydalanabilecektir.
  • Bu kampanyaya katılabilmek için kullanıcılar 12 Aylık bir taahhüt vermek zorundadır. 12 ay boyunca kullanma sözü vermeyenler bu kampanyadan faydalanamayacaktır.
  • Son 30 günde hattını alan veya hattını Türk Telekom’a taşıyanlar bu kampanyadan faydalanamamaktadır.
  • Paketin içeriğinde bulunan 5 GB internet hakkı bir fatura dönemi için geçerlidir.
  • Paket her fatura dönemi sonunda otomatik olarak yenilenmektedir.

 

Daha detaylı bilgi için Türk Telekom’un resmi sitesinde bireysel müşteri kısmında  Yeni Yıl Demek Bol GB Demek kampanyasına bakabilirsiniz.  Ayrıca Türk Telekom operatörü  güncel bedava internet kampanyalarını takip etmek için link’e bakabilirsiniz.  https://www.bedavainternetpaketi.com/turk-telekom-bedava-internet


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 9 YORUM
  1. Halil İbrahim armağan dedi ki:

    Bedava internet istiyorum

    1. Alican dedi ki:

      Hediye gelmesini istiyorum İnternet yola

  2. ferid haci dedi ki:

    inşallah 15 GB

  3. Sinem dedi ki:

    Neden illa faturalı hatta geçilmesini istiyorsunuz faturasız hatlara bi avantaj sağlamıyorsunuz ben her ay tl yuklemiyorum her ay faturada ödeyebilecek durumda degilim biraz bunlarida dusunerek yardimci olsaniz olmazmi sayin türktelekom yöneticileri…

  4. Necdet dedi ki:

    İmternet

  5. İbrahim dedi ki:

    İnternet istiyorum

  6. Mert dedi ki:

    Con karisik ama iyi bir uygulama ?

  7. Fikret dedi ki:

    Lütfen 4G intarnet

  8. Hamza Güner dedi ki:

    Tür Telkom