Bedava İnternet Paketi

Modemin Arkasındaki Usb Girişi Ne işe Yarar

Modemdeki USB girişi ne işe yarar ? İnternet kullananlar Modem’i sadece internete girmek için kullansa da Modemlerin bilmediğimiz bazı özellikleri var. İnternet kullanıcılarının birçoğu modemdeki usb girişini görmemiş ya da fark etmemiştir. Modemlerin arka kısmında bulunan USB girişi ne işe yarar ? Belki de hemen hemen hepimizin işine yarayan bir özelliktir fakat ne olduğunu tam olarak bilmediğimizden faydalanamıyoruzdur.

Modem üzerindeki Usb Portu ne işe yarar?

İnternet lkullanmak için elektronik sinyalleri çeviren adaptöre modem denilir. Adsl Modem üstünde ethernet kablosunun girdiği yer ( RJ-45 ) , telefon kablosunun girdiği yere ise port adı verilir , ayrıca diğer bilgisayarlara dağıtım için portlar , ve bütün bunlara ek olarak usb giriş port modem üzerinde mevcuttur.

USB port yerine vınn takıp modeminizi 3g bağlantılı bir modeme dönüştürebilirsiniz. Olası bir internet sağlayıcısındaki arızalar sonucu vıın bağlantısı yapmak için veya android , iphone gibi telefon ile usb bağlantıları yapıp telefondaki interneti modem üzerinden paylaşmanıza da yardımcı olur.

Ayrıca flash bellek ya da harici harddisk bağlayarak ağ üzerinden dosya paylaşımı yapmanıza olanak sağlar. Ek olarak yazıcı bağlayarak ağa bağlı kullanıcıların yazıcıyı kullanmasına da yardımcı olur.


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.