Bedava İnternet Paketi

Türk Telekom Selfy Sarı Paket 10 GB internet 39 TL

Türk Telekom’un Selfy’lilere özel çıkardığı Türk Telekom Selfy Sarı Paket kampanyası tam size göre. 10 GB internet olan tarifeyi sadece 39 TL karşılığında kullanabilirsiniz. Avea yakın zamanda yaptığı promosyonlar ve abonelerine özel çıkardığı tarifeler ile bütün gözleri üzerine çekmeyi yine başardı. Bütün operatörlerde gençlere yönelik paketler olduğu gibi Türk Telekom’da da Selfy kanalı bulunuyor. Bu kanala 25 yaş ve altı aboneler kayıt olabiliyor. Bu sayede Selfy’liler için çıkarılan uygun paketlerden ucuz bir şekilde yararlanabiliyorlar.

Mevcut Selfy müşterileri ve diğer tarifelerden birini kullanan bireysel faturalı ve faturasız aboneler 10 GB hediye alabilir. Bunun için  Türk Telekom Bedava internet konusunu ziyaret edip güncel kampanyalara bakabilirler.

Türk Telekom Selfy Sarı Paket Tarifesi

Selfy Sarı Paket’te ile ayda sadece 39 TL’ye 10 GB cepten internet, her yöne 750 dakika ve her yöne 5000 SMS alabilirsiniz. Ayrıca paketin güzel yanı 30 günlük süre içerisinde bu paketi birden fazla defa satın alabilirsiniz. Örneğin, internet dakika ve sms’i tamamen bitirdiyseniz ve hattınızda yeterli TL varsa, tekrar mesaj gönderip pakete sahip olabilirsin.

Son 30 gün içinde numara taşıma ya da yeni hat alımı yoluyla Türk Telekom Selfy’li olan aboneler pakete kayıt olduklarında aylık 39 TL’ye faydalanabilirler.

Selfy Sarı Paket Kampanyası

Tarifede bulunan yurt içi dakikalar, SMS’ler ve internet avantajı 30 gün geçerlidir. 30 gün içinde dakikalarını, SMSlerini ve internetini kullanman gerekir. Paketindeki dakikaların, SMSlerin ve internetin bittiğinde, başka hediye dakikan, SMSin ve internet paketi yoksa tarifen üzerinden ücretlendirilir. Kullanılmayan faydalar belirtilen süre sonunda silinir.

Paket 30 gün içerisinde birden fazla defa alınabiliyor. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. günde tekrar yeterli TL bulunduğu taktirde yenilenir. Paketi satın alabilmek için Faturasız Mobil Ofis, Bayi, Katlayan, Standart, Jet, Ahlan, TV8 paketleri dışındaki Türk Telekom mobil bireysel faturasız tarifelerden birinde olmanız gerekir.

Türk Telekom Selfy Sarı Paket Kampanyası Nasıl Yapılır ?

  • Paketten faydalanmak için öncelikle Selfy üyesi olmalısınız. 7-25 yaş arasında olup hala Selfy’li değilseniz paketi almak için SARI TCKN yazarak 4545’e SMS gönderebilirsiniz. (TCKN yazan yere TC Kimlik numaranızı yazmalısınız.)
  • Selfy Sarı Paketi satın almak için faturasız hattından SARI yazıp 4545’e SMS gönderebilirsiniz. Ardından talebiniz değerlendirilsin ve en kısa sürede SMS ile kayıt olduğuna dair bilgilendirme mesajı gelsin. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayarak kayıt işlemi yapabilirsiniz.
  • Faturasız mobil hat sahipleri faydalanabilirler.

Kampanyayı arkadaşınla paylaşmak için yukarıdaki Whatsapp butonunu kullan. İlerleyen zamanda yayınlanacak olan hediyeleri görmek için Bedava internet sayfasını takipte kal.

Paket Fiyatı 39 Olarak Güncellenmiştir!

(Bu İçerik 22 Ağustos 2019 Tarihinde Güncellenmiştir.)


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Ali dedi ki:

    Kaç kere yapma hakkımız var ? İlk ay yaptıktan sonra 1 sene mi yoksa tek seferlik mi .
    ?

    1. Admin dedi ki:

      Taahhütlü olarak kullanırsanız 12 ay boyunca tarife ücreti 29 TL’dir.

  2. Kullanılmıyor dedi ki:

    Bu paket hala yapılabilıyor mu acaba ?