Bedava İnternet Paketi

En Hızlı Şarj Olan Telefon: Vivo IQOO

Günümüzde ellerden düşmeyen akıllı telefonların en büyük sıkıntısı batarya sürelerinin az olması. %100 dolmuş bir akıllı telefon eğer 4.5 G sürekli açık ve uygulamalar arka planda çalışmaya devam ediyorsa, video ve sosyal medya uygulamaları sık kullanılıyorsa günün sonunu göstermiyor. Bu yüzden sürekli yanında şarj cihazları ile gezmek gayet sıradan bir durum haline geldi.

Bu probleme çözüm bulma aşamasında bir çok teknoloji firması yeni batarya teknolojileri üzerine çalışmalar yapıyor. Son olarak Çin’li teknoloji firması Vivo, yeni çıkardığı İQOO markalı akıllı telefonlarında Super Flash Charge özelliğini kullanmaya başladı. Bu sayede sadece 13 dakikada %100 şarj olarak en hızlı şarj olan akıllı telefon hangisi? sorusunu daha iyisi yapılana kadar cevaplandırmış olan Vivo, priz başında saatlerce bekleme işkencesine son veriyor.

13 Dakikada Şarj Olan Telefon Hangisi?

Çinli teknoloji üreticisi Vivo‘nun ürettiği İQOO Akıllı Telefon yeni geliştirdiği bataryalar sayesinde 4000 Mah kapasiteli bataryaya sahip bir akıllı telefon 5 dakikada %50, 13 dakikada ise %100 doluluğa ulaşıyor.

Bu demek oluyor ki bir uzun yolculuk esnasında verilen molada çayınızı içerken rahatlıkla telefonunuzu tam doluluk oranı ile şarj ederek yolunuza devam edebilirsiniz.

Kullanıcıların akıllarına gelen en büyük problem ise ısınma problemi.

Bu kadar kısa sürede bataryanın dolması ısınma sorunu ortaya çıkarır mı? Vivo bu problemi nasıl çözdü? Bir süre sonra bataryanın performansı ne duruma gelir? Patlama gibi durumlar olur mu?

Bu soruların cevabını yakın zamanda kullanıcı deneyimlerinin ortaya çıkması ile göreceğiz.


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.