Bedava İnternet Paketi

Türk Telekom Selfy Mor Her Ay 1 GB Bedava internet

Türk Telekom, Selfy müşterileri her ay ek 1 GB daha bedava internet kazanıp, kafaları rahat internet kullanmaya devam edebiliyorlar. Selfy’den Mor Hediye 1GB Kampanyası ile gerekli şartları sağlayan abonelere her ay 1 GB cepten internet hediye edilir. Ücretsiz bir şekilde faydalanabileceğiniz kampanya dahilinde 1 ay boyunca geçerli 1 GB cepten mobil internet sahibi olursunuz.

Günümüzde internetin oldukça yoğun bir şekilde kullanıldığını bir çoğumuz biliyoruz. Akıllı cihazların değişimi ve teknoloji ile birlikte gelişimleri sonucunda internet tüketimi de bu denli artış göstermeye başladı. Akıllı cihazlar ve 4.5G teknolojisi her ne kadar bizlere hızlı bir kullanım deneyimi yaşatsa da  internet paketlerini de bir hayli daha hızlı tüketmekte. Bunun sebebi ise bir video izlerken bir kısmına bakacak olsanız dahi bütün videonun yüklenmesi gibi örnekler verebiliriz.

Selfy’den Mor Hediye 1GB Kampanyası

Kampanyaya son katılım tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirtilmiştir. Kampanyadan her ay faydalanabilirsiniz, yapmanız gereken ise belirtilen miktarda yükleme yapıp hediye internetinizin hattınıza tanımlandığına dair sms bilgilendirmesinin gelmesini beklemek. Kısa süre içinde size iletilecek olan bilgilendirme mesajının ardından kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanyadan aynı anda birden fazla defa yararlanamazsınız. Kampanya Selfy’den Hediye 1 GB Kampanyasıyla birlikte kullanılamaz. Kampanyadan faydalanabilmek için önce Selfy’den Hediye 1 GB Kampanyası’nı iptal edip sonra ise katılım talebini tekrar iletmeniz gerekir.

Dikkat Etmeniz Gerekenler

Kampanya kapsamında verilen internet hakkının sona ermesi ya da bitmesi durumunda eğer hattına tanımlı başka bir internet paketiniz yoksa mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz. Hediye internet hakları yalnızca yurt içinde kullanabilirsiniz, yurt dışı kullanımlarınız için geçerli değildir.

Türk Telekom Selfy Mor Her Ay 1 GB Bedava internet Nasıl Yapılır ?

  • Selfy’nin Mor Hediye 1 GB hediyesini almak için Selfy’nin Mor Paketleri’nden birinin hattın üzerinde aktif olması gerekir.
  • Kampanyaya kayıt olup katılmak için faturasız hattından MOR HEDIYE yazıp 4545’e SMS gönderin. Talebiniz kısa bir süre içinde değerlendirilir ve bununla ilgili kısa sms ile bilgilendirilirsiniz.
  • Kampanyaya katılım ve kampanya kapsamında sunulan hediyeler ücretsiz olarak sunulmaktadır.
  • Her ay faydadanıp yararlanmaya devam etmek için tek yapmanı gereken her ay hattına tek seferde en az 30 TL ve üzeri yükleme yapmak.


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.