Bedava İnternet Paketi

Cepte Prestij Gold 25 GB Paketi + 1 GB Ücretsiz internet

Türk Telekom Cepte Prestij Gold paketi ile bol dakika, sms ve internetin keyfini çıkar.

TT Cepte Prestij şimdi tarifesi yurtdışında. Türk Telekom ofislerinden, mağazalarından veya kurumsal satış yöneticileri aracılığı ile Cepte Prestij Tarifesi Bronze, Silver, Gold paketlerinden birine yeni hat alımı, faturasızdan faturalıya geçiş ya da numara taşıma yoluyla gelen aboneler 12 fatura dönemi boyunca, 34 ülkede geçerli 1 GB yurtdışı faydası, toplamda 12 GB yurtdışı internet paketi kazanıyorlar. Kampanya ile verilen ücretsiz yurt dışında geçerli 1 GB her fatura döneminde 12 ay boyunca yenilenir.

Türk Telekom Cepte Prestij Gold Tarifesi

Türk Telekom Cepte Prestij Gold tarifesi şebeke içi ve sabit hatlarla sınırsız dakika içermektedir. Kampanyaya katılmak isteyen abonelerin faturasızdan faturalıya geçiş, numara taşıma veya yeni aktivasyon işleminin gerçekleşmesinin ardından 17.08.2018 – 01.01.2019 tarihleri arasında Türk Telekom ofisleri, mağazaları ve Türk Telekom satış noktalarından aldıkları şifre karttan çıkan şifreyi SMS atarak, hediye edilecek olan faydalarını tanımlamalıdır.

Yurt dışında bol seyahat edenlerin seçmiş olduğu Cepte Prestij paketlerine ek olarak verilen yurtdışında belirli ülkelerde geçerli 1 GB internet ile daha rahat bir kullanım yapabilirsiniz. Bildiğiniz gibi yurt dışı internet paketleri mevcut paketlere göre daha pahallı. Bu nedenle bu tarife ve içeriğindeki 1 gb hediye oldukça avantajlı bir hizmet.

Hediye 1 GB internetin geçerli olduğu ülkeler

Kampanya dahilinde verilen hediyenin geçerli olduğu ülkeler; Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Avusturya, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Danimarka, Estonya, Fransa, Gürcistan, Hırvatistan, Hollanda, İrlanda, İspanya, İsveç, İtalya, Kanada, Karadağ, Katar, Kuveyt, Letonya, Litvanya, Macaristan, Malezya, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Singapur, Slovakya, Suudi Arabistan, Tayland, Yunanistan ülkeleridir.

Cepte Prestij Abonelerine 12 ay boyunca geçerli 1 GB yurt dışı internet hediyesi nasıl yapılır ?

  • Tarifeye geçiş işlemlerini Çağrı Merkezi ya da cep merkezinden gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cepte Prestij tarifelerine geçiş yaptığınız taktirde size özel şifre kart verilecektir.
  • Şifre karttan çıkan şifreyi PRESTIJ YURTDISI boşluk şifre yazıp 5555 ‘e gönderip kampanyaya katılabilirsiniz.


Cepte Prestij Gold Paket içeriği ve Fiyatı

  1. 25 GB internet 2000 dakika her yöne konuşma, 2000 adet sms hakkı bulunmaktadır.
  2. Paketin taahhütlü fiyatı 99 TL, taahhütsüz fiyatı ise 180 TL’dir.

Not: Yurtdışına çıkmadan önce müşteri hizmetlerini arayıp nasıl bir kullanım yapmanız gerektiği hakkında bilgi edinmeniz avantajınıza olacaktır.


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.