Bedava İnternet Paketi

Pttcell Faturasız Bereket 1 GB ve 2 GB Bedava internet

Pttcell Faturasız Bereket Akıl Kârı İnternet Kampanyası ile müşterilerine seçecekleri pakete göre 1 gb ya da 2 gb hediye internet hakkı veriyor. Türk Telekom bünyesi altında hizmet vermekte olan PTTCELL hatları da bir çok kişi tarafından kullanılmakta. Kullanılmasının sebebi ise paket fiyatlarının oldukça uygun fiyata oluşu. Bunun yanında ek internet paketlerinde Sınırsız internet kullanımına izin veren ek paketler de mevcut.

Pttcell bütün hediye internet kampanyalarına ulaşmak için Pttcell Bedava internet konusuna bakabilirsiniz. Buradan ücretsiz hangi kampanyalara katılabileceğiniz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Pttcell Faturasız Bereket Akıl Kârı Bedava İnternet Kampanyası

Bereket Akıl Kârı kampanyasından, kampanya geçerlilik süresi içerisinde Pttcell Bereket Mini, Pttcell Bereket Eko, Pttcell Bereket Yıldız ve Pttcell Bereket Süper Paketleri’ne başarı ile gelen aboneler yararlanacaktır. Müşterilerin kampanyadan faydalanabilmesi için ilgili paketlerden birini aktif olarak kullanması (hattına tanımlı olması) gerekir.

Kampanya dahilinde verilmekte olan internet hakkının geçerlilik süresi 30 gündür. Geçerlilik süresi içinde kullanılmayan haklar kullanım süresi sonunda silinecektir. Bahsedilen data hakkı 12 ay sonunda sona erer ve yenilenmez.

Pttcell Faturasız Bereket Akıl Kârı 1 GB Bedava internet Kampanyası

Hattına Pttcell Bereket Mini ve Pttcell Bereket Eko Paketi tanımlı olan abonelere kampanya dahilinde 12 ay boyunca ilgili paket yenilendiği sürece her 30 günde ek 1 GB bedava internet hattına otomatik olarak tanımlanacaktır.

Hediye paketin tanımlandığına dair size gelecek olan İlgili bilgilendirme SMS’lerinin dili Arapça ve Türkçe olarak size gönderilecektir.

Pttcell Faturasız Bereket Akıl Kârı 2 GB Bedava internet Kampanyası

hattına Pttcell Bereket Süper Paketi ve Pttcell Bereket Yıldız Paket’i tanımlı olan müşterilere ise kampanya ile 12 ay boyunca ilgili paket yenilendiği sürece her 30 günde bir ek 2 GB internet hediye olarak otomatik tanımlanacaktır.

Paket hakkında detaylı bilgiyi PTTCELL Müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Diğer operatörlere ait kampanyalar için sayfanın en alt kısmındaki kategorileri ziyaret edebilirsin.


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.