Bedava İnternet Paketi

Türk Telekom Selfy Cumaları Biletix indirim Kampanyası

Türk Telekom Selfy’den Cumaları neşelendiren Biletix indirim kampanyası. Selfy’liler bu kampanya ile konsere, festivale, tiyatroya, kısacası eğlenceye doyuyor, hiçbir etkinliği kaçırmıyorlar. Selfy gençlik kanalı aboneleri biletix’ten alacakları biletlerde 50 TL‘ye kadar indirimlerden faydalanabiliyorlar. Abonelerine  hediye internet, dakika ve sms hakları hediye eden Telekom bu kampanya ile müşterilerinin sosyal aktiviteler gerçekleştirirken de indirimlerden faydalanmasına olanak sağlıyor.

Türk Telekom’luların alabileceği hediye internet faydaları için Türk Telekom Bedava internet listesinde yer alan kampanyalara katılabilir, hattınıza uygun paketleri ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Cumaları Günlerine Özel Biletix Kampanyası

Şimdi Selfy’liler Cuma günleri www.biletix.com’dan Sahne ve Müzik kategorilerinde yapacakları bilet alışverişlerinde 50 TL ve üzerine %20 indirim, 250 TL ve üzerine de 50 TL indirim kazanıyor. Kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle Selfy’li olmanız gerekir. Selfy’li değilsen ve hemen olmak için SELFY yaz 4545’e gönder.

Kampanya kapsamında indirimden haftada 1 defa faydalanabilirsiniz. Kampanyaya katılım SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanır. 6262‘ye gönderilen kısa mesajlar  Vodafone müşterileri için 0,65 TL, Turkcell müşterileri için 0,85 TL olarak ücretlendirilecektir. Türk Telekom mobil abonelerinin katılımı ücretsizdir. Türk Telekom Grubu kısa mesaj fiyatlarında oluşabilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.

Biletix indirim Kampanyası

Biletix Hediye Kart, BKM Ekspress ve Masterpass ile yapılacak olan alımlarda ve taksitli alışverişlerde bu kampanya geçerli değildir. Kampanya, Biletix kapsamındaki diğer kampanyalarla birleştirilemeyecektir.

Türk Telekom Selfy Cumaları Biletix indirim Kampanyasına Nasıl Katılırım ?

  • Kampanyaya katılmak için BILETIX yazıp 6262‘ye kısa mesaj gönderin.
  • Kampanya Biletix internet sitesinden yapılacak olan alışverişlerde geçerlidir.
  • Bu kampanya dışında hediye data paketleri için Türk Telekom Bedava internet kategorisine bir bak.


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.