Bedava İnternet Paketi

Türk Telekom Selfy Yükünü Hafifleten MNG Kampanyası

Türk Telekom Selfy’lilere özel Mng Kargo Kampanyası ile müşterilerine bir çok farklı alanda hizmet verdiğini kanıtlıyor. GSM şirketlerinin genç kanalları yüzbinlerce müşterinin işine yarıyor. Selfy’li, paylaşmayı sever. Selfy’li görüşmeyi, konuşmayı, iletişim kurmayı da sever. Selfy’li sohbetini paylaşır, sevinçlerini paylaşır, mutluluğunu, üzüntüsünü paylaşır. Fotoğraflarını paylaşır, şarkısını paylaşır, durumunu da paylaşır. Selfy, gençleri teknoloji neredeyse oraya götürür. Selfy Yetkililerinden paylaşmayı seven Selfy’lilere, telefonlarından gönderemediklerini kargo ile gönderebilsinler diye MNG’den kargo gönderecekleri zaman %30 indirim hakkına sahip olurlar.

Selfy’liler Türk Telekom uzmanları tarafından onlara özel çıkarılan hediyeleri Türk Telekom Bedava internet kategorisinden alıp hemen kullanıyor.

Türk Telekom Selfy MNG Kargo indirimi Nasıl Yapılır – Alınır ?

Öncelikle kampanyadan sadece Selfy’lilere açık; olacak hala üye değilseniz SELFY yazıp 4545’e gönderin.

“Ben çoktan Selfy’liyim!” diyenler: Mobil müşterisiyseniz, mobil hattınızdan MNG yazıp 6262’ye SMS gönderin ve şifrenizi hemen alın. Evde internet abonesiyseniz, mobil hattından MNG TCKN yazıp 6262’ye SMS gönderip şifre alabilirsiniz. Gelen şifreyi MNG kargo şubelerindeki görevlilere ileterek kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Kampanyaya katılım işleminin SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacak. 6262‘ye gönderilen kısa mesajlar tüm vergiler dahil Vodafone müşterileri için 0,65 TL, Turkcell müşterileri için 0,85 TL olarak ücretlendirilecektir. TT mobil müşterilerinin katılımları ücretsizdir. Türk Telekom Grubu kısa mesaj fiyatlarında meydana gelecek olan fiyat değişikliklerini uygulama hakkını saklı tutar.


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.