Bedava İnternet Paketi

Türk Telekom Ramazan Kampanyası 2019

Geçtiğimiz yıllarda düzenlemiş olduğu Ramazan ayı sahur hediyesi ile müşterilerini memnun etmeyi başaran Türk Telekom, bu sene de Ramazan Ayı’na özel düzenlemiş olduğu internet hediye kampanyası ile müşterilerine Ramazan sürprizi yapmayı unutmadı. Işte Türk Telekom Ramazan kampanyası 2019 hakkında tüm detaylar.

Türk Telekom müşteri kitlesini gün geçtikçe geliştirirken abonelerinin taleplerine yönelik düzenlemiş olduğu kampanyaları da çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda müşterilerinden gelen talep üzerine  2019 Ramazan ayında da kampanya düzenleyen Türk Telekom ücretsiz internet paketi dağıtmaya devam edecek

2019 Türk Telekom bedava internet paketi kampanyaları Ramazan ayı içerisinde de geçerliliğini devam ettirdiği için aşağıdaki kampanyalardan herhangi birine katılarak kazanacağınız bedava interneti Ramazan ayı boyunca dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Hediye Sosyal Medya Kampanyası 2 GB İnternet

Ramazan ayı hediye sosyal medya kampanyası 2 GB internet paketi ile Türk Telekom müşterileri iftar vaktine kadar sosyal medyada gönül rahatlığı ile vakit geçirebilecekler. Bu kampanya Türk Telekom müşterilerinin yararlanabildiği Ramazan ayı internet paketi kampanyaları arasında en popüler olanlardan bir tanesi.

  • Kampanyadan yararlanmak istiyorsanız Öncelikle Türk Telekom müşterisi olmalısınız ve 30 TL üzeri yükleme yapmanız gerekmektedir
  • Kampanyadan faydalanmak için ayrıca “SOSYAL PAKET” yazarak 5555‘e  SMS göndermeniz gerekiyor. Başvuru SMS’i ücretsizdir
  • Bir ay içerisinde bu kampanyadan sadece 1 defa yararlanabilirsiniz
  • Kampanya kapsamında hediye edilen 2 GB internet hakkının 1 GB’ı WhatsApp’ta diğer 1 GB ise Facebook ve Twitter da geçerli olacaktır.

Ramazana Özel Yükleme Şenliği Kampanyası

Türk Telekom’un Ramazan Kampanyası kapsamında yararlanabileceğiniz bedava internet paketlerinden bir tanesi de Yükleme Şenliği Kampanyası! Henüz geçerliliği devam eden kampanaya katılmak için tek yapmanız gereken yükleme yapmak!

Ramazan Ayı Türk Telekom mağazalarından yapacağınız 40 TL yüklemelere günlük 10 GB, 50 TL yüklemelere haftalık 10 GB, 100TL ve üstü yüklemelere ise aylık 10 GB cepten internet hediyesi ile daha internetli geçecek!

Kampanyaya katılmak için Senlik GB yazarak 5555’e SMS göndermeniz gerektiğini unutmayın!

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın!

Türk Telekom Ramazan Sil Süpür İnternet Hediye Kampanyası

Her hafta sürpriz hediyelerin sizi beklediği Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası Ramazan Ayı’na özel hediyelerle devam ediyor.

Neler yok ki hediyeler arasında! Cepten internet, sınırsız konuşma, Muud Premium üyelik ve daha fazlası için hemen Online İşlemler uygulamasını indirip giriş yapmalısınız.

Kampanyaya kayıt gerekmiyor. Tek yapmanız gereken Online İşlemler uygulamasını indirerek Sil Süpür oyununa girmek ve hediyeleri silip süpürmek. Kampanyanın hediye periyodu haftalık olup tüm detayları öğrenmek ve katılmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz!

Türk Telekom Sil Süpür İnternet Kampanyası

Herkese hayırlı ramazanlar.


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Taha dedi ki:

    Türk Telekom dan çok memnunum. Teşekkürler.